ENC rendelés

Nem vagy biztos benne, hogy gépjárműved melyik kategóriába tartozik?

Milyen magas a járműved?


Milyen nehéz a járműved?


Hány tengellyel rendelkezik a járműved?Viszel magaddal vontatmányt?


1. Válassz járműkategóriát


Az előre fizetendő összeg az útdíj előleget jelenti. A pontos elszámolás az eszköz leadásakor történik. Ekkor nézzük meg, hogy a megtett utaknak mennyi a díja. Ez alapján az előre fizetett előleggel elszámolunk (ha kevesebbet használtad, akkor visszaadunk, ha többet, akkor utólag tudod rendezni).

2. Válaszd ki az indulás és a hazaérkezés dátumát


A dátumválasztó ablakokban láthatóak hogy a választott kategóriákból melyik napra hány forint a napidíj. További jelölések: "Készlethiány" Az adott kategóriából teljesen kifogytunk, sajnos erre az időszakra és kategóriára nem tudunk újabb rendelést fogadni. "Telefonáljon" Van még szabad eszközünk az adott kategóriából, de nem elegendő a megadott mennyiség teljesítéséhez. Hívd ügyfélszolgálatunkat!

3. Válasszd ki, hogy hány darab ENC-t szeretnél rendelni és tedd a kosárba


× Ft
Ft

Isztriai-félsziget

Eszközeink az Isztriai-félszigeten nem használhatóak, mert ott másik szolgáltató az utak kezelője. Ha az Isztriára utazol, akkor az utolsó lehajtó Rijeka, ahol ENC-vel tudsz menni, az Učka-alagútba történő behajtáskor már jegyet kell húznod, és a lehajtáskor rendezni a díjat.

Utazz kötöttségek és sorban állás nélkül!

Csupán a kiválasztott járműkategória alapján meghatározott útdíjelőleget és egy minimális napi bérleti díjat kell előre kifizetned.

Utazás közben weboldalunkon nyomon követheted a valós úthasználati díjat és az eszköz leadásakor elszámolunk a valós úthasználat alapján. Egyszerű és áttekinthető! ;-)