Nézd meg, milyen egyszerű!


Készítettünk neked néhány videót, hogy lásd, mennyire egyszerű az utazás ENC-vel! Nem kell mást tenned, mint rögzíteni a szélvédőre, lassítani a sorompónál, várni a csippanó hangot, majd menni tovább, egyenesen a horvát riviérára!


Ne állj be a sorba!

Ugye, milyen egyszerű?!

Rendeld meg most és ne állj be többé a sorba!

Milyen problémára nyújt megoldást az ENC-kölcsönző?

Kapus útdíjfizető rendszer

Horvátországban a magyartól eltérő, kapus útdíjfizetési rendszer működik. A kapuknál rögzítik a fel- és lehajtást, ami alapján meg kell fizetni az úthasználati díjat.


A készpénzes és kártyás díjfizetés lassú

A megnövekedett turisztikai forgalom miatt jelentős forgalmi dugók, akár 7-8 kilométeres sorok alakulnak ki a készpénzes és bankkártyás fizetőkapuknál, amelyek olykor 3-4 órás várakozáshoz vezetnek.


Szakaszonként eltérő díj

Minden útszakasznak egyedi ára van, így nem mindegy, hogy melyik kapun hajtasz fel és le, és mennyi eurót teszel félre az útdíjra. 


Hogyan nyújt megoldást az
ENC-kölcsönző?

VIP sáv az ENC-vel utazóknak

Az autópálya üzemeltetők külön sávot/kaput tartanak fent az ENC-vel utazók részére. Így nem kell beállnod a kilométeres sorokba készpénzes vagy kártyás fizetéshez.

Villámgyors tranzakció

A fejlett RFID technológiának köszönhetően a fel- és lehajtások regisztrációja villámgyors. Ahogy megérkezel a sorompóhoz, lassítasz és már nyílik is a kapu.

Transzparens elszámolás

Nincs átverés és kisbetűs részek! Az elszámolásnál egyértelműen látod, hogy merre mentél és mennyit költöttél.
Ha pedig kérdésed van, egyértelmű válaszokat kapsz, magyarul.

Próbáld ki új útdíj kalkulátorunkat

Ez csúcs! Tervezd meg előre, hogy mennyi autópályadíjat kell majd fizetned Horvátországban.

Útdíjkalkulátor és útvonaltervező

Bérlés esetén napidíjat számítunk fel annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni az igényeket. Ennek mértéke az aktuális készlettől függően változik, és a megrendelés során kerül megjelenítésre.

Ezen kívül az útdíj ugyanannyiba kerül, mintha Horvátországban megállnál a készpénzes vagy bankkártyás fizetőkapunál, és ott rendeznéd euróban a díjat. A pontos díj meghatározásához a hivatalos listaárakat váltjuk át az OTP valuta eladási árfolyamán. Az aktuális árfolyamot megtalálod a https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP linken.

Az előre fizetendő összeg az eszköz átvételéig/átvételekor fizetendő útdíjelőleget jelenti. A pontos elszámolás az eszköz leadásakor történik. Ekkor nézzük meg, hogy a nyilvántartás szerint az eszközzel merre jártál, és hogy azoknak az utaknak mennyi a díja. Ez alapján az előre fizetett előleggel utólag elszámolunk (ha kevesebbet használtad, akkor visszaadunk, ha többet, akkor utólag tudod rendezni). Az eszközöket korlátlanul lehet használni, nem csak az előleg erejéig. Amennyiben az előlegnél többet használod, úgy a plusz költségeket az eszköz leadáskor tudod rendezni.